NeoPod jakttofot

NeoPod er verdens letteste tofot.

Den veier kun 82 gram og er laget av karbonforsterket PEEK polymer, det mest avanserte materialet på markedet. Den lave vekten gjør den spesielt godt egnet for fjelljakt hvor hvert gram teller i ryggsekken.

NeoPod fungerer som en tofot skal, med justerbare ben og enkel teleskopfunksjon. Man kan folde ut føttene og klappe dem sammen med én enkel bevegelse. Den er enkel å feste og klikkes bare fast til en adapter tilpasset den aktuelle våpentypen.

Man trenger ikke å demontere tofoten når man bærer våpenet. Den ligger tett på forskjeftet og under pipen uten at noen ting stikker ut, eller påvirker balansen på våpenet. Den lave vekten og den aerodynamiske utformingen gjør at jegeren ikke merker at NeoPod er festet til våpenet. Når du skal skyte er det bare å føre føttene ut og du er klar.

De ulike adaptrene monteres enkelt på gjengse remfester. Dette kan være standard remfeste, trykknapp under stokken, trykknapp i snuten som for Sauer, og Picatinny. Det finnes også spesielle adaptere til reimfeste tilpasset stokkene til Blaser R93 og R8 Professional.

Når hvert gram teller!

Bestillingsvarer!

Skroll til toppen