RÅDYRJAKT

Guidet jakt i Norden – Rådyrjakt

Rådyrjakt i Norge og Sverige er en jakt som mange setter høyt. Vi kan guide 1 eller flere jegere på smyg, lokk eller posterings jakt etter drømmebukken, eller drevjakt med hund. Drevjakt med hund foregår på følgende måte, vi plasserer ut jegerene på poster ute i terrenget og slipper en eller to hunder som jager frem rådyrene til jegerene. Sitter man stille, rolig og følger godt med vil sjansen for skudd gi seg i løpet av dagen.

Inntrykkene og opplevelsene vil bli mange i løpet av en dag. Denne jakten kan arrangeres alt i fra 1 jeger og opp til 8-10. Ønsker man å jakte på hornbærende rådyr vil som regel dette foregå på anviste plasser i tårn ved jorder eller på strategiske steder i terrenget hvor vi vet at det finnes store bukker.
Det er også mulig og bli guidet 1:1, da vil dette foregå som en lokkejakt hvor guiden tar jegeren med til steder hvor han vet det finnes store bukker for og prøve å lokke dem frem til jegeren. For å lykkes i denne jakten er man avhengig av at brunsten er i gang.

Ta kontakt for en utrolig jakt opplevelse!

Flott rådyrbukk
Rådyrjakt
Rådyrjakt
Rådyrbukk felt
Skroll til toppen